Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i US_Widget_Contact har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /www/webvol6/p5/lsbegjk4ikj8ow8/24hemsida.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4503

Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i US_Widget_Socials har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /www/webvol6/p5/lsbegjk4ikj8ow8/24hemsida.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4503
24Hemsida – Prestashop Plattform

Prestashop Plattform

Kom igång snabbt

Med Prestashop blir det enkelt att starta en e-butik. Kategorier och produkter går att importera från CSV-listor. Har man ett lite mindre sortiment går det utmärkt att lägga upp produkterna manuellt. Även här finns det smarta funktioner för t.ex. storlekshantering vilket gör att du med några enkla musklick kan skapa olika storleks- och färgkombinationer för dina produkter.

Sälj till hela världen

Det finns inga begränsningar i hur många valutor och språk du kan använda dig av i Prestashop, de flesta språken finns färdigöversatta och är bara att ladda ner och installera i din butik. Därefter behöver du endast översätta kategori-, produkt- och innehållssidorna med dina egna texter.

Smarta funktioner

Prestashop har både kunden och e-handlaren i åtanke med de inbyggda funktionerna. Eller vad sägs om stöd för att skicka ut rabattkuponger på födelsedagar, påminnelser om ej avslutade köp, affiliate-program, sponsorprogram, tipsa en vän m.m.

Modulbyggt

Skulle du som kund känna att det inte räcker till med de inbyggda modulerna i Prestashop är det enkelt att installera extra tillval. Dessa utvecklas av både användare och företag. Detta ger dig ett stort utbud av olika moduler att välja på.

Några användbara sådana är t.ex. annonseringsmoduler, betalmoduler, kundundersökningar, nyhetsblock m.m.

Translate »