QR-KOD

Du ger dina kunder mervärde genom QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod som utvecklades av det japanska företaget Denso 1994. De är en vidareutveckling av EAN-koder.

QR-koder har på senare tid blivit allt vanligare, search bland annat för att olika former av streckkodsläsare finns tillgängliga eller färdig installerade som applikationer till de flesta smartphones.

I och med att smartphones kan läsa och avkoda QR-koder har kodernas användningsområden ökat. Koderna kan bland annat hittas på reklamskyltar, reklamblad ,annonser, tidningsar mm., där läsaren kan scanna in en QR-kod med sin smartphones som då öppnar en webbsida med erbjudanden eller mer information.

QR-koder kan även innehålla kontaktuppgifter, likt ett visitkort. Koden kan då scannas in av en smartphone som sedan automatiskt kan lägga till uppgifter såsom namn, telefonnummer och adresser i telefonens adressbok.

REFERENSER
Direktlänk till Mobil webbplats

En QR-kod som länkar direkt till din mobila webbplats. Kan användas i tryckta annonser i t.ex. reklamblad, tidningar etc. Kan även vara i en annonsbanner på en hemsida.

Reklamblad/Flyer

En QR-kod på reklamblad, flyer, broschyrer, affischer, etc. som länkar till ytterligare information som t.ex. vägbeskrivning på din mobila webbplats.

Reklamfilm

En QR-kod på en trycksak eller på en hemsida som länkar till en Youtube video som kan ses i en smartphone.

Visitkort

En QR-kod på ditt visitkort med dina kontaktuppgifter som öppnas direkt i smartphonens adressbok.

Produkter

En QR-kod på din produkt länkar till en mobil webbplats med ytterligare information om produkten som kunden kan läsa i sin smartphone.

Dekaler

En QR-kod på dina företagsbilar som länkar till ett erbjudande på en mobil webbplats.

Offertförfrågan

Kostnadsfri offertförfrågan utan förpliktelser. Kontakta oss redan idag!

Translate »