24Hemsida – QR-KOD

QR-KOD

http://denistar.rs/?enot=bin%C3%A4re-optionen-hilfsmittel Du ger dina kunder mervärde genom QR-koder

En QR-kod (Quick Response) är en tvådimensionell streckkod som utvecklades av det japanska företaget Denso 1994. De är en vidareutveckling av EAN-koder.

http://irvat.org/index.php?option=com_content QR-koder har på senare tid blivit allt vanligare, search bland annat för att olika former av streckkodsläsare finns tillgängliga eller färdig installerade som applikationer till de flesta smartphones.

cheap online pharmacy for cytotec I och med att smartphones kan läsa och avkoda QR-koder har kodernas användningsområden ökat. Koderna kan bland annat hittas på reklamskyltar, reklamblad ,annonser, tidningsar mm., där läsaren kan scanna in en QR-kod med sin smartphones som då öppnar en webbsida med erbjudanden eller mer information.

http://sebastien-poitevin.com/?semka=trading-opzioni-binarie-cos///////\\\'ÃÂÂÂВÐ QR-koder kan även innehålla kontaktuppgifter, likt ett visitkort. Koden kan då scannas in av en smartphone som sedan automatiskt kan lägga till uppgifter såsom namn, telefonnummer och adresser i telefonens adressbok.

REFERENSER
Direktlänk till Mobil webbplats

http://petnjica.co.me/?kig=binary-option-min-deposit-50&489=31 En QR-kod som länkar direkt till din mobila webbplats. Kan användas i tryckta annonser i t.ex. reklamblad, tidningar etc. Kan även vara i en annonsbanner på en hemsida.

Reklamblad/Flyer

binary option prosignals En QR-kod på reklamblad, flyer, broschyrer, affischer, etc. som länkar till ytterligare information som t.ex. vägbeskrivning på din mobila webbplats.

Reklamfilm

En QR-kod på en trycksak eller på en hemsida som länkar till en Youtube video som kan ses i en smartphone.

Visitkort

En QR-kod på ditt visitkort med dina kontaktuppgifter som öppnas direkt i smartphonens adressbok.

Produkter

http://champsportsinfo.com/?tyrid=binary-options-switzerland En QR-kod på din produkt länkar till en mobil webbplats med ytterligare information om produkten som kunden kan läsa i sin smartphone.

Dekaler

En QR-kod på dina företagsbilar som länkar till ett erbjudande på en mobil webbplats.

Offertförfrågan

Kostnadsfri offertförfrågan utan förpliktelser. Kontakta oss redan idag!

Translate »