Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i US_Widget_Contact har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /www/webvol6/p5/lsbegjk4ikj8ow8/24hemsida.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4508

Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i US_Widget_Socials har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /www/webvol6/p5/lsbegjk4ikj8ow8/24hemsida.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4508
24Hemsida – Tjanster

Vi erbjuder WordPress & Prestashop som webblösningar.

Andra Tjänster

Vi erbjuder alla våra kunder allt ifrån hemsidor, e-butiker, logotyper och grafik till all typ av reklam, sajter och banners m.m.

Logotyper & grafik

Stilrena och riktigt snygga logotyper till företag och organisationer. Våra logotyper passar till allt som hemsidor, visitkort, bilar, hus och alla typer av reklam mm. Pris: 2000 kr (vektoriserad eps, pdf)

Facebook för företag

Vi integrerar nyhetsflöde, gilla-knapp, länkar och allt som behövs så man kan driva sina uppdateringar och nyheter från ett företagskonto på Facebook.

Sökoptimering (SEO)

Vi hjälper dig hamna i toppen på sökmotorer som Google och Bing. Vi hjälper er att få en top-ranking på 5, 10 eller 15 st utvalda sökord. Öka din kundbas genom att ligga i toppen!

Annonsering via Google

Genom att annonsera på Google kan du driva upp trafiken och kundbasen till din hemsida och företag.
Vi sköter allt och ser till att du får bra med klick per krona. enkelt och billigt!

Kom igång snabbt!

Med Prestashop blir det enkelt att starta en e-butik. Kategorier och produkter går att importera från CSV-listor. Har man ett lite mindre sortiment går det utmärkt att lägga upp produkterna manuellt. Även här finns det smarta funktioner för t.ex. storlekshantering vilket gör att du med några enkla musklick kan skapa olika storleks- och färgkombinationer för dina produkter.

Smarta funktioner!

Prestashop har både kunden och e-handlaren i åtanke med de inbyggda funktionerna. Eller vad sägs om stöd för att skicka ut rabattkuponger på födelsedagar, påminnelser om ej avslutade köp, affiliate-program, sponsorprogram, tipsa en vän m.m.

Sälj till hela världen!

Det finns inga begränsningar i hur många valutor och språk du kan använda dig av i Prestashop, de flesta språken finns färdigöversatta och är bara att ladda ner och installera i din butik. Därefter behöver du endast översätta kategori-, produkt- och innehållssidorna med dina egna texter.

Modulbyggt!

Skulle du som kund känna att det inte räcker till med de inbyggda modulerna i Prestashop är det enkelt att installera extra tillval. Dessa utvecklas av både användare och företag. Detta ger dig ett stort utbud av olika moduler att välja på.

Translate »